Amateurs Tata Steel Chess in beeld

De foto’s die ik gemaakt heb tijdens de Tata Steel Chess amateur events, zijn samengebracht in één album. Klik op de afbeelding om het album te bekijken:

2 Reacties

  1. Avatar
    Johnny de Kraker 01 februari 2023

    Meestal scroll ik er gedachteloos doorheen op zoek naar bekenden. En dan hop verder naar volgende stukje. Maar daarmee doe ik de fotograaf onrecht aan. Veel bijzonder fraaie foto’s Harry. Je hebt mooi de concentratie en vervoering weten te vangen. Paar erg geslaagde portretten van clubgenoten gezien. Dank!

  2. Avatar
    Jan Jaap Janse 02 februari 2023

    Een feest van herkenning, Harry! Zoals Johnny zegt heb je de gezichtsuitdrukkingen perfect gevangen: leuk om te zien dat die in groep 9 hetzelfde zijn als op het podium. Dank voor deze mooie service.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.