Terugblik Tata Steel in MEC

Op zaterdag 18 februari vindt in het Max Euwe Centrum een ‘nazit’ plaats over het Tata Steel Chess toernooi in Wijk aan Zee. Toernooidirecteur Jeroen van den Berg zal vertellen hoe hij Wijk aan Zee heeft beleefd – het was zijn 40e keer als medewerker van het toernooi! Erwin l’Ami zal daarnaast de schaaktechnische hoogtepunten uit zijn eigen toernooi en die in het algemeen onder de loep nemen. Van den Berg en L’Ami zijn tevens als managers aan het MEC verbonden.

Entree is gratis. We starten om 14.00 uur en zullen rond 17.00 uur afsluiten. Overigens kunt u al eerder de reis richting Amsterdam aanvangen want het Max Euwe Centrum is al vanaf 12.00 uur open voor bezoekers, zoals u van ons gewend bent.

We hopen u op 18 februari te zien!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.