Marcherende f-pionnen leiden tot benauwde ontsnapping

Het zijn lange dagen, uit naar Sas van Gent. Hier en daar in de Randstad wat spelers oppikken om na een paar uur rijden nog even lekker een uur fijn gemasseerd te worden door de briljante Belgische wegen. De euforie was toen ook groot toen we de eindstreep naderden en in de verte voor ons een grootmeesterlijke auto zagen rijden met wat Good Guys erin. Wij er vrolijk heen scheuren om te zwaaien. Zien ze ons niet. Wij naast ze rijden, blijken er opeens tegenliggers aan te komen op die rare Belgische N-wegen. Het is dat onze chauffeur een elektrische brulbak heeft met belachelijke acceleratie, anders had Sas van Gent de wedstrijd reglementair al gewonnen, voordat deze goed en wel gestart was.

Dit akkefietje was een voorteken voor een benauwde middag. Het begon echter zo mooi, we gaan eens van hoog naar laag de borden af.

Lees verder het verslag van Pieter Roggeveen over de Meesterklassewedstrijd Sas van Gent 1 – Kennemer Combinatie 1 op kennemercombinatie.nl/2023/02/14/marcherende-f-pionnen-leiden-tot-benauwde-ontsnapping/

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.