Schaakhype!?

Is de schaakgekte op scholen in het voortgezet onderwijs vooral een online gebeuren of lukt het ook om ze klassiek achter het bord te krijgen, schermloos? Die vraag werd gesteld in een bestuursvergadering van de Stichting Hilversum Schaakt. Nauwelijks twee weken later volgt er al een vooraankondiging van een Goois scholenkampioenschap voor het voortgezet onderwijs, nog dit voorjaar te houden! De animo lijkt groot, het A. Roland Holst College in Hilversum treedt als gastheer op. Wellicht een idee om ook elders in schakend Nederland de lokale onderwijsconnecties  te polsen?

Het ijzer is heet! Smeed het ijzer. NU!
Vraag hoe het kan en profiteer ervan!

De schaakhype verklaard: Schaakhype of gecremeerde kat? – JournalistEnSchaker

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.