The Last Roundup; Spassky’s – Apeldoorn 2 2.5-5.5

De bouw van een kerncentrale op Rottumerplaat, een uitzetcentrum voor veilige wolven in Ter Apel, Mark Rutte treedt af. Ontwaakt uit uw dromerijen. Het is 1 april: Boris versus de tuinharken: check! Onze sympathieke tegenstanders van het 2e team uit Apeldoorn worden gesponsord door een groothandel voor “de professionele groensector”. Dat wordt een middagje schoffelen en onkruid wieden. Het lijkt wel een taakstraf. Het betreft hier een thuiswedstrijd, geen zoektocht naar de locatie of de laadpaal. Nog een saillant detail: de innemende groothandels CEO (hij is niet van de stad maar van het platteland…) heeft twee jaar bij ons gespeeld.

Om definitief veilig te zijn in 2A is een gelijkspel noodzakelijk. Dat heeft er echter niet ingezeten. Op  bord 4 t/m 7 noteren we 4 nullen waarvan tenminste één nul onnodig. Na deze deceptie mag u overigens best wel een account aanmaken op de website van Amevo en vervolgens uw bestelling kunstmest plaatsen. Ik moet het nog even laten zakken. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.