Boekenbeurs Max Euwe Centrum – zaterdag 15 april

Op zaterdag 15 april is er weer een boekenbeurs in het Max Euwe Centrum. Vanaf 11:00 uur bent u van harte welkom! De boekenbeurs is altijd weer een mooi samenzijn van schaakboek liefhebbers uit het hele land. Toegang is, zoals u van ons gewend bent, kosteloos. Daarnaast bieden wij onze boeken tegen zeer schappelijke prijzen aan.

Naast ons eigen aanbod zijn er ook andere aanbieders aanwezig dus er is een ruim assortiment! Particulieren kunnen tot woensdag 12 april een tafel reserveren door een mailtje te sturen naar euwemec@xs4all.nl.

Middels een beamer zullen we deze middag ook live de 5e partij van de WK-match volgen tussen Ian Nepomniachtchi en Ding Liren volgen. Kortom, we gaan er een mooie schaakmiddag van maken!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.