Hans Niemann: commentator en denker

Hans Niemann is inmiddels een van de beroemdste schakers, ook buiten de schaakwereld. Hij is commentator op chessable. De Australische grootmeester David Smerdon, die nog een tijdje in Nederland woonde, meldde op  zijn Facebook-pagina iets opmerkelijks. Want Hans kan héél bijzonder commentaar geven:

Gisteren om 05:56  · 

Watching the infamous Hans Niemann delivering this crystal-clear explanation:

“Some French players might play e6. I have a saying about this position. Our opponents play e6, and we don’t really know if they are comfortable going into the French, because some of our opponents might allow us

Lees verder op renzoverwer.wordpress.com/2023/04/07/hans-niemann-commentator-en-denker/

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.