Brugse Meesters 2023: 12 tot 18 augustus

Wie een gezellig en competitief interessant toernooi zoekt, kan deze zomer opnieuw terecht in Brugge. Van zaterdag 12 tot en met vrijdag 18 augustus kun je deelnemen aan de open groep of aan het U1800-toernooi van de Brugse Meesters.

Het toernooi telt de laatste jaren ongeveer 250 deelnemers. Er wordt gespeeld in een ruime sportzaal in het centrum van het feeƫrieke Brugge. Verblijfsmogelijkheden, restaurantjes en alle bezienswaardigheden van de stad zijn dus vlakbij.

Het open toernooi heeft met recente winnaars Lucas van Foreest, Eline Roebers en Onno Elgersma ook een sterke band met jonge Nederlandse spelers, die het altijd goed doen in dit toernooi waar enkele GM’s en veel IM’s deelnemen.

Er is de mogelijkheid om in de eerste 6 ronden 2 byes te nemen in ruil voor telkens een half punt, voor wie van het toernooi van Vlissingen komt, niet van ochtendrondes houdt of wat extra tijd wil om de stad te bezoeken. Via de organisatie kun je ook een goedkope slaapplaats boeken tot 15 juni. Inschrijven doe je via de website van het toernooi en je vindt er natuurlijk ook alle info: www.brugsemeesters.be.

Voor de veelspelers:
de toernooien vlak voor dit toernooi: HZ-toernooi in Vlissingen en het Open van Geraardsbergen
aansluitend op dit toernooi: het Open van Brasschaat

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.