Hoog bezoek in het Max Euwe Centrum!

Het wereldkampioenschap tussen Ian Nepomniachtchi en Ding Liren is een spectaculaire aangelegenheid. Op het moment van schrijven, met drie partijen te gaan, is alles nog mogelijk maar heeft ‘Nepo’ wel een voorsprong van 6-5. De match is dagelijks op een groot scherm te volgen in het Max Euwe Centrum en velen van u hebben dat reeds gedaan.

Aanstaande zaterdag staat de 14e en laatste partij van deze enerverende tweekamp op het programma en het MEC heeft deze dag iets bijzonders gepland. Niemand minder dan Jan Timman, zelf WK-finalist tegen Anatoli Karpov in 1993, gaat deze finale live van commentaar voorzien! In het geval dat de match al ten einde is voor de 14e partij, zal Timman de hoogtepunten ervan met ons doornemen. We beginnen om 12:00 uur en toegang is gratis. Wees welkom!

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.