Schaakpod #6: een podcast voor schakers door schakers

In de zesde aflevering van De Schaakpod bespreken Hicham Boulahfa, Lennart Ootes en Tex de Wit de laatste ronde van de KNSB-competitie, zit Lennart bij de WK-match in Astana, heeft Hicham nieuws over de Meesterklasse en vraagt Tex zich af hoe de toekomst van de Schaakpod er uit zal zien. En waarom schaak je beter zittend dan staand?

De podcast is hieronder te beluisteren, maar ook via Spotify, Podchaser, Deezer, Amazon Music en in te laden via de RSS feed. Heb je een vraag of opmerking, stuur dan gerust een mail naar schaakpod@gmail.com

1 Reactie

  1. Avatar
    Caesar64 26 april 2023

    Leuk kroeggesprek! Mag hopen dat de KNSB Stukkenjagers en het HWP SVG niet in dezelfde poule stopt en ook kijkt of beide poules qua sterkte enigszins overeenkomen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.