NK ABC jeugd van start

Even een snel berichtje: wisten jullie dat het NK jeugdschaak ABC van start is gegaan? Via Nederlands Jeugd Schaak Kampioenschap – (njsk.nl) is dat te volgen, met liveborden in alle categorieën en volgens mij zelfs bij alle partijen. Ondanks dat ik het volg, voor mij nog geen tijd hierover een video te maken. Dat hoop ik later nog te doen. Het toernooi wordt goed verslagen, met nieuwsberichten én met livestream tijdens de partijen. Neem daarom vooral een kijkje!

Partijen starten elke dag om 13.00 uur, livestream om 13.15. Het toernooi duurt van 30 april (zondag) tot 6 april (a.s. zaterdag).

Over Bram Klapwijk

Ik ben een schaaktrainer en schaakliefhebber. Met name de aanval vind ik erg interessant, maar voor bijna alles dat met schaken te maken heeft kan je me wel porren. Ik heb een eigen Youtube kanaal: Schaakplezier!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.