Het OKU 2023 is van start

Na de KNSB-bekerfinale (HMC Den Bosch, gefeliciteerd!) is het de komende dagen de beurt aan het Open Kampioenschap van Utrecht (OKU). We gingen van start met een lekker volle zaal, waar drie goedgevulde groepen gaan strijden om de vele prijzen. Zo vinden we in de A-groep vier grootmeesters, twee Nederlands jeugdkampioenen en diverse landelijke en lokale cracks.

De speelzaal (foto Ferdi van den Berg)

Langskomen kan altijd: het adres is Van Deventerlaan 31-51 in Utrecht. Maar uiteraard is het toernooi ook vanuit de luie stoel te volgen via de toernooisite. De livepartijen vind je hier: A-groep, B-groep, C-groep.

De eerste zet door Ferdi van den Berg van Berenschot (foto Henk van LIngen)

Over Jan Jaap Janse

Voorzitter van SV Paul Keres van 2003 tot 2018. Houdt van jubileumboeken, dubieuze openingen en gezellige toernooien. Vindt dat je schaken vooral niet te serieus moet nemen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.