Schaak-ON op donderdag 25 mei 20.00 uur

Schaak-ON op donderdag 25 mei 20.00 uur

De Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB) bestaat in 2023 maar liefst 150 jaar. En dat vieren we met het grootste online jubileumtoernooi met (geld)prijzen voor schakers met de Nederlandse nationaliteit en KNSB-leden! Er doen nu al meer dan 350 schakers mee. Voorzitter van de KNSB en WGM Bianca de Jong-Muhren en Erik Biemans geven live commentaar tijdens het toernooi op Twitch.

Het mooie van de Schaak-ON is het wedstrijdformat: het is een Arena! Dit houdt in dat je steeds een nieuwe tegenstander krijgt nadat je partij voorbij is. Je speelt net zo lang door totdat het toernooi voorbij is. Het toernooi duurt 150 minuten, dus daarin kun je een hoop tegenstanders treffen! Op 25 mei start om 20.00 uur het toernooi waar iedereen aan kan meespelen. Het toernooi duurt 150 minuten (van 20.00 tot 22.30 uur) en het speeltempo is 3 minuten en 2 seconden per zet (3+2). Je kunt op elk moment in het toernooi meedoen of stoppen.

Prijzen

  • 1e prijs van € 450,-
  • 2e prijs van € 300,-
  • 3e prijs van € 150,-
  • ratingprijzen

Aanmelden
Aanmelden kan door lid te worden van het team op Lichess door op de groene knop te drukken op deze site: lichess.org/team/schaak-on-open. Na goedkeuring kun je je registreren voor het toernooi via deze link. Check de deelnemerslijst hier.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.