Jubileumdag KNSB: ben jij erbij op 31 mei?

Jubileumdag KNSB: ben jij erbij op 31 mei?

De KNSB viert zijn verjaardag op woensdag 31 mei in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Alle schaakliefhebbers in Nederland zijn uitgenodigd om er een groot feest van te maken. De toegang is gratis voor KNSB-leden en kinderen die zich aanmelden voor HERSENGYM. Ben jij van de partij?

Wat is er te doen?
De hele dag door kunnen schakers aanschuiven om simultaans te spelen tegen jeugdkampioenen van de KNSB. Voor kinderen is er de hele dag een sport- en spelfestijn: HERSENGYM. Ze schaken, voetballen, tafeltennissen en spelen jeu de boules. Natuurlijk ontbreekt ook onze mobiele expositie niet! En er is een braderie met verschillende kramen. Wie weet loop je Tom Poes of Olivier B. Bommel wel tegen het lijf… Check vooral even onze jubileumwebsite!

Het Spoorwegmuseum is ook open voor regulier bezoek, dus neem vooral ook een kijkje bij hun eigen programma: daar kun je gewoon heen. Kortom: genoeg te beleven!

Hoe kom ik binnen?
Met je lidmaatschapsnummer kom je altijd gratis naar binnen (zorg dat je deze bij je hebt). Je vindt je lidmaatschapsnummer hier. Het helpt ons als je even een aanmelding doet via onze website. Dan weten we dat je komt. Met een museumjaarkaart of Vriendenloterij VIP-kaart kun je ook gratis naar binnen. Vergeet deze niet fysiek mee te nemen als je er eentje hebt: op die manier steun je het museum. Kids kunnen zich aanmelden voor HERSENGYM en op die manier gratis naar binnen.

Wanneer: woensdag 31 mei vanaf 10.00 uur
Waar: Maliebaanstation 16, 3581 XW Utrecht

1 Reactie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.