Mat op ‘t Wad 2023

Mat op ‘t Wad 2023


Jubileumtoernooi met IGM Van der Wiel en IM Bosboom!

Op zaterdag 12 augustus ben je welkom op Texel in Den Burg voor een rapid-schaaktoernooi. Bij goed weer wordt gespeeld op het erf en in de boomgaard van Jaap Dros, Hallerweg 26 te Den Burg (bij regen wijken we uit naar De Buureton).

Van 11.15 tot 17.15 uur wordt een rapid toernooi gespeeld (20 minuten met 3 seconden increment) over zeven ronden (Zwitsers). De eerste drie prijzen zijn 100, 75 en 50 euro. Daarnaast zijn er leuke prijzen in natura voor diverse ratinggroepen. Inschrijfkosten € 10,- inclusief gratis lunch. Inschrijven kan op de website van En Passant Texel: Mat op ’t WadWees er op tijd bij, we hebben ruimte voor maximaal 50 deelnemers.

NB: We wachten op de deelnemers met de boot naar Texel van uiterlijk half 11. Dus iedereen kan komen! En neem je partner en/of kinderen mee en laat ze mee-genieten van Texel. Met het prijzengeld kun je na het toernooi een hapje met ze gaan eten…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.