Jorgen Henseler overleden

Op de website van LSG Leiden wordt vermeld dat vorige maand Jorgen Henseler aan ziekte is overleden. Hij was geregeld deelnemer aan het EK schaken, bijvoorbeeld vorig jaar nog. Ook heeft hij verschillende boeken geschreven, o.a. Living Chess waarover hij zelf schreef: Dat het leven soms een schaakspel kan zijn is wel bekend, maar dat (een deel van) je leven zich ook op het schaakbord afspeelt tijdens een partij is minder bekend. Living Chess gaat erover hoe je dit inzicht kunt gebruiken om beter te gaan schaken.

Jorgen Henseler is 57 of 58 jaar oud geworden.

 

In memoriam Jorgen Henseler

Over Redactie

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.