Op dit moment 16 teams ingeschreven voor NK Bedrijvenschaak 2023

Het NK Bedrijvenschaak 2023 vindt plaats op zaterdag 30 september in Roosendaal op het Jan Tinbergen College. De organisatie is in handen van de Stichting Schaak Promotie. Inschrijving is gratis. Voor alle deelnemers is er de hele dag gratis koffie en thee en er is ook een gratis lunch.

Er zijn inmiddels zestien teams ingeschreven maar we hopen op nog veel meer deelnemers uiteraard! Hieronder de lijst van teams die al ingeschreven zijn. Inschrijven kan hier.

Sioux Technologies
Gemeente Tilburg
VWS
Stichting Rinis
KNCV Tuberculosefonds
Hogeschool van Amsterdam
Ministerie van Economische Zaken & Klimaat 1
Ministerie van Economische Zaken & Klimaat 2
LBV
Heineken
Stater
PGGM 1
PGGM 2
DSE Automatisering
Ministerie van BZK
Raad van State

Bekijk het volledige reglement van het NK Bedrijvenschaak voor je inschrijft.

Uit het reglement

De wedstrijden worden gespeeld door viertallen. Een team kan uit maximaal vijf spelers bestaan, vier basisspelers die tenminste 50% van de wedstrijden voor het team uitkomen en een reservespelers. Elk team mag één speler opstellen zonder binding met het bedrijf (gastspeler). Op de gastspeler na dienen opgegeven spelers werkzaam te zijn in het bedrijf dat zij vertegenwoordigen, dan wel het bedrijf te hebben verlaten wegens vervroegde uittreding of pensionering. Uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de eerste ronde dienen deze gegevens bij de KNSB te zijn opgegeven.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.