Inschrijving Hoogeveen Schaaktoernooi geopend

De speelzaal van het Hoogeveen Open in 2017. Foto: Lennart Ootes

Hoogeveen – Het Hoogeveen Schaaktoernooi wordt dit jaar van 21 t/m 28 oktober gehouden in het gemeentehuis van Hoogeveen. Het wordt de 27ste jaargang van het toernooi. In 1997 werd er voor het eerst geschaakt in het gemeentehuis. In die bijna 30-jarige geschiedenis heeft nagenoeg elke wereldtopper in Hoogeveen gespeeld. De formule is hetzelfde als altijd: twee matches, twee amateurtoernooien en een Open Groep. De deelnemers van de matches worden later bekendgemaakt. De inschrijving voor de Amateurgroep en het Open Toernooi is inmiddels geopend. Meer informatie is te vinden op hoogeveenchess.nl

Over jan van os

Ik ben meer dan 55 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november 2020 ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.