1-3 september: Oscar Romero Open Hoorns kampioenschap

Twee weken voor de start van de KNSB-competitie 2023-2024 alvast even warm draaien? Dat kan in Hoorn! In het weekend van vrijdag 1 tot en met zondag 3 september zal schaakvereniging Caïssa-Eenhoorn namelijk voor de zevende keer het Oscar Romero Open Hoorns kampioenschap organiseren. Het weekendtoernooi is ook dit jaar het persoonlijk kampioenschap van de Noord-Hollandse Schaakbond.

Er worden zes ronden gespeeld in de ruime aula van de Oscar Romero die plaats biedt aan maximaal 200 deelnemers. Er wordt gespeeld in drie of vier groepen afhankelijk van het aantal deelnemers en het speeltempo bedraagt 80 minuten + 30 seconden increment vanaf de eerste zet. De eerste prijs in groep A bedraagt 600 euro.

Zie voor meer informatie de toernooiwebsite of de Flyer.

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.