Uitnodiging RSB PK / RSB Open 2023

Beste schaakvrienden,

Graag nodigen wij jullie uit voor het Persoonlijk Kampioenschap van de RSB, tevens RSB Open. Het RSB PK bestaat uit zes ronden Zwitsers en vindt plaats van maandag 14 augustus tot en met woensdag 23 augustus in Rotterdam. Schaakvereniging Erasmus is gastheer en organisator van het kampioenschap. Deelname staat open voor alle schakers. Er wordt gespeeld in twee groepen.

Dit jaar is het prijzenfonds goed gevuld met in totaal € 1.200. Voor de winnaar ligt een geldbedrag van € 300 klaar. De hoogst geklasseerde speler, die lid is van de RSB, wordt de Persoonlijk Kampioen van de RSB, plaatst zich voor de NK Kwalificatie van 2024 namens de RSB én ontvangt daarnaast nog een extra geldprijs van € 200.

Meer informatie over het toernooi, de wijze van inschrijven en de deelnemerslijst zijn te vinden op de website van de RSB. Wees er snel bij, het maximale aantal deelnemers is 90 en op dit moment hebben al 40 schakers zich voor het RSB PK / RSB Open ingeschreven.

Leo Verhoeven

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.