Angelique en André

Gisteren zijn Angelique Osinga en André van der Graaf in het huwelijk getreden. De opening van het feest was geen dans maar een Caro-Kann. Na ongeveer vijftien zetten bood Angeliqe remise aan en kon het feest beginnen!

Angelique en André zijn zeer actief in de schaakwereld. Ze zitten allebei in het bestuur van de RSB en ze spelen bij BSV (Bergen op Zoom) Charlois Europoort en Brasschaat (België). André is al Internationaal Arbiter en Angelique zal dat dit jaar nog wel worden.

De huwelijksreis gaat achtereenvolgens naar het HZ Toernooi in Vlissingen, de Jeugd Olympiade in Eindhoven en het Open Brasschaat. Op het feest waren veel schakers en arbiters aanwezig. In plaats van gedanst werd er geschaakt op het grote schaakbord. Hartelijk gefeliciteerd Angelique en André!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.