NK Bedrijvenschaak

Er zijn inmiddels 26 teams opgegeven voor het NK Bedrijvenschaak op zaterdag 30 september. Er is wel een wijziging van speellocatie. We spelen niet in Roosendaal maar in Rotterdam-Zuid in Zalencentrum Rustburcht. Het adres is Strevelsweg 760. We kunnen nog veel meer teams onderbrengen op die dag, dus als je het leuk vindt om met een team van je werk mee te doen dan ben je van harte welkom. Inschrijving is volledig gratis. Er is een uitstekende lunch tussen de middag en de hele dag is er gratis koffie en thee voor iedereen. Het is mogelijk één gastspeler op te stellen. Over de regels daarover kun je meer lezen in het reglement van het NK Bedrijvenschaak. Bekijk alvast wie er al meedoen en schrijf in via de website van de Stichting Schaak Promotie.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.