NederlandSchaakt: Schaaktraining voor volwassenen

Dit najaar lanceren de KNSB en NederlandSchaakt samen een nieuw initiatief: schaaktraining voor volwassenen bij jou in de buurt! Wil je (beter) leren schaken? Dan kan je aansluiten bij een van de tientallen cursussen die door het hele land worden gegeven.

Voor wie is het?

NederlandSchaakt biedt twee modules aan:

  • Schaken leren: voor volwassenen die helemaal nieuw zijn met schaken.
  • Beter schaken: voor volwassenen die de regels kennen en af en toe een (online) potje spelen. Deze module is geschikt tot een (online) rating van ongeveer 1200.

Wil je meer weten over de opzet en de locaties? Kijk dan verder op onze nieuwe website: startmet.schaken.nl

Ook leuk als kado

Ook als je zelf het niveau van de cursussen bent ontgroeid kan het aanbod interessant zijn. Je kunt de training namelijk kado doen aan vrienden of familie. Dit is het perfecte moment om je oom te introduceren tot onze mooie sport of om je beste vriend een training cadeau te doen. Alle deelnemende verenigingen zien graag een nieuwe aanwas schakers tegemoet!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.