EK jeugd!

Ik zet hier gewoon even de link die op schaakbond.nl stond: Nederlandse delegatie naar EJK schaken – Schaakbond. Vanaf morgen beginnen de partijen, met 15 Nederlandse deelnemers. Ik weet niet of er een verslag wordt bijgehouden vanaf de delegatie, maar ik ga in ieder geval mijn best doen het een beetje bij te houden (en dat indien nodig hier neer te zetten)! Er zullen uiteraard ook live-partijen zijn, maar ik gok alleen van de topborden.

Over Bram Klapwijk

Ik ben een schaaktrainer en schaakliefhebber. Met name de aanval vind ik erg interessant, maar voor bijna alles dat met schaken te maken heeft kan je me wel porren. Ik heb een eigen Youtube kanaal: Schaakplezier!

2 Reacties

  1. Avatar
    Paul Koks 04 september 2023

    Ik heb alvast een html-tabel voorbereid om op de website van de Haagse Schaakbond publicaties te kunnen leveren.

  2. Avatar
    Dimitri Reinderman 04 september 2023

    Er komen zeer waarschijnlijk verslagen op de weblog van de schaakbond (die ik op Schaaksite zal doorlinken), ik weet nog niet hoeveel (minstens drie is het plan).

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.