NK Snelschaken

We zitten nu op 200 aanmeldingen voor het NK Snelschaken waarvan er nog wel een aantal nog niet betaald hebben. Aanmelden kan in principe tot en met woensdag middernacht. Het wordt een toernooi met spelers van allerlei sterkte, van huisschakers of beginnende talentjes tot en met grootmeesters. Aan de bovenkant is het sterk bezet. Het zal nog knokken worden voor de GM’s en IM’s om in de hoogste finalepoule van 12 spelers te komen. Bekijk de deelnemerslijst maar eens op ChessResults. Daar staan nu de spelers die al betaald hebben of die gratis mee mogen doen (IM’s en GM’s). Chess-Results gebruiken we enkel voor de registratie vooraf. Er wordt zaterdag ingedeeld door JP Hendriks, de programmeur van Sevilla.

Er zullen zes live borden worden ingezet zodat de bovenste twee poules in de voorrondes en de finalepoule live gevolgd kunnen worden. Publiek in Zalencentrum Rustburcht is ook van harte welkom, maar we gaan er wel voor zorgen dat de spelers nog gewoon kunnen ademen.

Alle indelingen, uitslagen en standen zijn zaterdag ook semi-live te volgen via de website www.livechess.nl.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.