Goois Schaakkampioenschap Voortgezet Onderwijs

Goois Schaakkampioenschap Voortgezet Onderwijs

HSG Hilversum organiseert vrijdagmiddag 13 oktober het Goois Schaakkampioenschap Voortgezet onderwijs. Het gaat om een rapidtoernooi met vier partijen zwitsers van 10 min. pppp en vindt plaats in het Roland Holstcollege in Hilversum. Het toernooi is open voor leerlingen van het voortgezet onderwijs die woonachtig zijn in één van de gemeenten in het Gooi (Muiden, Naarden, Bussum, Huizen, Hilversum, Laren, Blaricum). Er wordt gespeeld in twee categorieën: 1e en 2e klas gecombineerd, en 3e klas en hoger. Er zijn prijzen voor de beste school en ook leuke  individuele prijzen voor beide categorieën. Er is nog ruimte voor deelnemers!

Voor verdere informatie en aanmelding zie de toernooipagina.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.