De portemonnee is thuis!

 

Schaken is goed voor kinderen, stimuleert o.a. de concentratie en het analytisch vermogen, blijkt uit wetenschappelijke studies. Maar als een kind zijn portemonnee verliest, is de kans dat hij hem weer terugkrijgt groter als zijn vader schaakt? Het is nog onvoldoende onderzocht, maar een recent waar gebeurd verhaal wijst wel in die richting.

De portemonnee van Olav, zoon van Daan, is weer thuis!

 

1 Reactie

  1. Avatar
    Dimitri Reinderman 22 oktober 2023

    Ik kreeg ooit een mail van Paul Rump (ooit toernooidirecteur van het NK) dat mijn paspoort bij de receptie van het Amstelhotel lag. Mijn eerste reactie was “Huh”, mijn tweede controleren of ik ‘m inderdaad kwijt was (ja) en mijn derde om snel naar het hotel te fietsen. Het bleek allemaal logisch: ik was ‘m voor het hotel verloren, een portier had hem gevonden, ze vonden op internet dat ik schaak en iemand daar kende Paul Rump.

    Zelf schaker zijn helpt dus ook.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.