Michiel MatchMeister

Weer eens naar Bunschoten. Altijd uit tegen die knakkers, kan het ritje wel dromen. Ook al wat slotrondes daar gespeeld. Maar ik had, toen ik dit seizoen een stapje terug deed van KC1 naar KC2, niet verwacht nog vaak in Bunschoten terug te komen voor een potje tegen de lokale helden daar. Die speelden toch immers altijd Meesterklasse? Het blijkt echter dat Vedder en co net zo snel afdalen als ikzelf, dus nu ontmoeten we elkaar weer, maar dan in Klasse 2C. En ook voor het eerst niet boven, maar op de begane grond. Zal volgende keer de kelder wel zijn als we met elkaar in 4H zitten. Het kan verkeren.

Een volledig verslag van Pieter Roggeveen van de wedstrijd En Passant – Kennemer Combinatie 2 is op de site van Kennemer Combinatie te vinden

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.