Een engine springt op rood, een engine springt op groen; Almelo – Spassky’s 2.5-5.5, 25 november 2023

Aanvankelijke titel: ‘Stoplicht’

Almelo uit. Het riep vage herinneringen op aan een bijna onvindbaar gebouwtje van de plaatselijke visvereniging, maar daar blijkt Almelo niet meer te spelen. Tegenwoordig wordt het schaakteam gesponsord door een eetcafé met onder meer kabeljauw en zalm op het menu: The Shamrock.  Sommige Almelo-spelers hadden een sweater aan met de bedrijfsnaam. Deze betekent ‘klaver’, maar dat is dit seizoen nog geen klavertje vier: alle vier ronden werd er verloren door het eerste team. Dat klinkt nogal dramatisch en gelukkig is er een stijgende lijn te bespeuren: Van 0.5-7.5 in ronde 1, naar 1.5-6.5 de ronde erop, daarna 2-6 en vandaag 2.5-5.5.  Wie in rijtjes gelooft: de laatste ronde moet er gewonnen kunnen worden, zou je zeggen. Iedere ronde wordt er bijgeleerd tot nu toe.

Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.