Gratis digitaal jeugd-schaaktijdschrift “DOOR ZETTEN”

Sinds 2020 maak ik een gratis digitaal schaaktijdschrift voor de jeugd. De titel van dit tijdschrift is “DOOR ZETTEN” en het verschijnt vier keer per jaar (15 september, 15 december, 15 maart en 15 juni).

Dit tijdschrift bevat verhalen, uitleg, puzzels en heeft als vaste medewerkers Leo Leeuw, Sophie Krul en Taco de Robot. Het doel van het tijdschrift is kinderen die al dan niet lid zijn van een schaakclub of op school schaken verbonden te houden met het schaakspel. Maar ze ook te laten ervaren dat het schaakspel op ieder niveau leuk is om te blijven spelen.

Iedereen kan de reeds verschenen edities van “DOOR ZETTEN” gratis downloaden vanaf de website van de Schaak maar raak! Academy. Wie dat wil kan door een e-mail te sturen het tijdschrift in het vervolg automatisch per e-mail ontvangen.

Het digitale tijdschrift mag ongewijzigd en in zijn geheel verspreid worden. Het kan dus door schaakclubs aan leden worden verzonden, maar ook door scholen bijgesloten worden bij een periodieke nieuwsbrief.

Zojuist is, iets vroeger dan normaal, al de 15de editie van “DOOR ZETTEN” verschenen. Het is een extra dikke (Kerst-)editie.

Ik wens iedereen veel lees-, leer- en puzzel-plezier!

Huub van der Logt / Schaak maar raak Academy! / info@schaakmaarraak.nl / www.schaakmaarraak.nl

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.