Nieuw schaakvlog: wie wint het boek van Nick Maatman?

In de vorige video’s met het interview met Nick vond je deze win-actie: wie de leukste vraag aan Nick stelt, wint een getekend exemplaar van zijn boek.

In deze video bespreken we de top 3 inzendingen. En wat leuker is, Nick vond het ook een leuke actie en hij heeft alle vragen beantwoord! Dus niet alleen de vragen maar ook de antwoorden komen langs in deze video. En je kunt ze zelf bekijken bij de comments.

Klik hier voor de video.

De link naar de partij tegen GM Krasenkow waar we over spreken:

www.chessgames.com/perl/chessgame?gid=2058361

Over ErwinenMax

Je kent ons vooral van ons Youtube kanaal, het schaakvlog van Erwin en Max. Daarin leren we kinderen die de regels net kennen hoe ze mat kunnen zetten, hoe remise werkt. En allerlei andere dingen die leuk zijn om te delen, zoals onze ervaringen met online toernooien en Banterblitzes tegen een GM...

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.