De twaalfde aflevering van De Schaakpod

In de twaalfde aflevering van De Schaakpod bespreken Hicham Boulahfa, Lennart Ootes en Tex de Wit de 5e ronde van de KNSB competitie. Hicham heeft verheuglijk nieuws van zijn schaakclub, Tex nam zijn verantwoordelijkheid als teamcaptain en Lennart bespreekt de kansen van Anish om het kandidatentoernooi te halen. Verder bespreken de heren het vertrek van Bianca als voorzitter van de KNSB. En hoe goed doet Nederland het in de Gender equality in chess index?

Beluister De Schaakpod in de player hieronder, via SpotifyAppleGoogle of schaakpod.nl. Heb je een vraag of opmerking, stuur dan gerust een mail naar schaakpod@gmail.com

Bonusmateriaal:

Steun het Max Euwe Centrum
2023 FIDE Gender Equality in Chess Index

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.