Steun het Max Euwe Centrum!

De crowdfundingsactie die het Max Euwe Centrum een week geleden is gestart loopt goed. Mijn hartelijke dank gaat uit naar iedereen die inmiddels gedoneerd heeft. Groot of klein, anoniem of op naam, alle bijdragen zijn met groot enthousiasme door ons ontvangen. We gaan inmiddels richting de helft van het streefbedrag. Maar we zijn er nog niet! Ik breng daarom graag onze actie nogmaals onder uw aandacht in de hoop dat er hier en daar mensen zijn die iets meer tijd en overreding nodig hebben om tot het besef te komen dat ze ons Max Euwe Centrum eigenlijk best wel heel graag zouden willen steunen.

Wij bestaan sowieso sinds de oprichting vrijwel geheel van donaties in allerlei vormen, dus zonder de goodwill én de ondersteuning van de Nederlandse schaakwereld had het Max Euwe Centrum het nooit al die zevenendertig (jawel, 37!) jaren kunnen volhouden. Daar willen wij graag nog een heleboel jaren aan toevoegen. Uw steun is daarbij onontbeerlijk. Ik
reken op u!

steunactie.nl/actie/het-max-euwe-centrum-gaat-verhuizen-the-max-euwe-centre-is-moving/-29071

Paul van der Sterren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.