Een beetje rustig aan, als dat kan; Spassky’s – Apeldoorn 2 3,5-4,5

Tijdens de laatste KNSB-ronde voor de kerst was er voor Spassky’s geen ruimte in de herberg Jannes van der Wal Denksportcentrum. Daarom was de wedstrijd Spassky’s – Apeldoorn 2 verplaatst naar Bij Van Houten, een gezellig en ruim buurtcentrum twee huisnummers verderop aan de Oliemuldersweg. Schaker en beheerder Michiel Meeuwsen had ons een ruime zaal toebedeeld en de koffie en thee gratis beschikbaar gesteld. Voor de overige drankjes konden we terecht bij barvrouw Bia.

Dries Koster heette de bezoekers van harte welkom. Hij wees erop dat de naamgever van Schaakclub Apeldoorn, Amevo, geleid wordt door de oud-Spassky Folke van Dorp. Die zou het niet erg vinden als Apeldoorn wat consideratie zou hebben met zijn oude club Spassky’s. Verder deelde Dries mee dat Michael Riemens om gezondheidsredenen zijn telefoon aan mocht laten staan en dat schrijver dezes zojuist gepensioneerd was. De boodschap was helder: Een beetje rustig aan, als dat kan.

Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.