39e Open Internationaal Schaaktoernooi van Geraardsbergen en 3e Open Senioren 55+, zondag 4 t/m donderdag 8 augustus 2024

Na wat aarzelen doen we er toch nog een editie bij. Het 39e Open blijft FIDE-rated en het 3e Open Senioren 55+ not-rated.

Anders dan vorig jaar speelt alles zich af op één en dezelfde plaats, namelijk in het (serieus opgefriste) Koninklijk Atheneum van Geraardsbergen, Papiermolenstraat 103. Een voordeel is dat die school zich bevindt op 300 m van het station van Geraardsbergen (uitgang aan de achterkant van het station) en op 400 m van het met ons samenwerkende restaurant. Je kunt daar een speciaal menu voor de schakers (soep en dagschotel) nemen voor 12 euro. Het FIDE-blitztoernooi op de voorlaatste dag, samen met de traditionele barbecue vinden ook daar plaats.

De nevenactiviteiten FIDE-Rapids 1 en 2 zullen wel nog plaatsvinden in ons clublokaal The Preacher.

Zoals elk jaar is het raadzaam niet te lang te talmen om een kamer te reserveren, want de overnachtingsmogelijkheden in een kleine stad als Geraardsbergen zijn beperkt. Als je wat verder huist, kun je natuurlijk altijd een fiets huren, wat vooral te combineren valt met een beklimming van de befaamde Muur.

Wij wensen u nog een zalig kerstfeest en een voorspoedig 2024.

Alle info op de website : vanpiontotdame.wixsite.com/vptd

3 Reacties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.