Doe mee aan het Open NSVG Kampioenschap

Van 8 t/m 11 februari 2024 organiseert de NSVG het Open NSVG Kampioenschap (ONK 2024). Locatie is weer het gezellige groepshotel Dennenheul in Ermelo. We willen je van harte uitnodigen om te komen schaken en een gezellige tijd met elkaar te hebben. Deelname staat open voor iedereen. Het niveau is divers, een voorlopige inschrijflijst is hier te vinden.

 

Op 8 februari ben je vanaf 15:00 uur van harte welkom en om 18:00 uur is het diner. Het toernooi wordt gespeeld over zes rondes volgens het Zwitsers systeem, met 90 minuten per persoon per partij, en 30 seconden extra tijd per zet vanaf zet 1. Ronde 1 vindt plaats op donderdagavond, rondes 2 t/m 5 worden op vrijdag en zaterdag in de ochtend en middag gespeeld. Op zondagochtend 11 februari spelen we ronde 6.

 

Je bent van harte welkom om in het hotel te overnachten. De kosten bedragen per persoon € 305,- Daarvoor krijg je drie overnachtingen, 9 maaltijden, een gezellige bar en de onvolprezen tombola op zaterdagavond. En dat alles in een fraai bosrijk gebied op de Veluwe, waar alle ruimte is voor een mooie wandeling tussen de partijen door. Een goede kennis, vriend of vriendin die een handje wil helpen en een gezellig weekend weg wil is ook van harte welkom, niet-schakers ontvangen € 25,- korting. Het is ook mogelijk om mee te spelen zonder overnachting in het hotel. Het i nschrijfgeld is in dat geval €35,-, tegen bijbetaling kun je bij een of meerdere maatlijden mee-eten.

 

Hieronder lees je alle details over het ONK 2024. Meld je aan door een e-mail te sturen naar Jan Boer via toernooi@nsvg.nl. Vermeld naam, FIDE en/of KNSB ID, dieetwensen en of je een eenpersoons- of gedeelde tweepersoonskamer wenst.

 

We kijken uit naar je komst op het ONK 2024, bij aankomst staat de koffie/thee en wat lekkers klaar.

 

Hartelijke groet,

Het NSVG Bestuur; Jan Boer, Lucas de Jong, Jan Zeeman, Ronnie Snoek en Gerard de Lange

Praktische informatie: Open NSVG Kampioenschap (ONK 2024)

 

Van 8 t/m 11 februari 2024 organiseert de NSVG het open NSVG Kampioenschap 2024. Dit is een 4-daags schaaktoernooi dat open staat voor iedereen; zowel NSVG-leden, sympathisanten van de NSVG en enthousiaste schakers die graag een gezellig toernooi willen spelen. Het ONK 2024 vindt plaats in hotel Dennenheul in Ermelo, aan de rand van de Veluwe.

 

Plaats

Hotel Dennenheul, Paul Krugerweg 45, 3851 ZH Ermelo.

Telefoonnummer hotel: +31 (0)341 56 86 00

 

Programma

Donderdag 8 februari

Vanaf 15:00 uur: Aankomst

18:00 uur: Diner

19:30 uur: Inschrijven

20:00 uur: Ronde 1

 

Vrijdag 9 februari

8:00 uur: Ontbijt

9:00 uur: Ronde 2

13:15 uur: Lunch

14:45 uur: Ronde 3

19:00 uur: Diner

 

Zaterdag 10 februari

8:00 uur: Ontbijt

9:00 uur: Ronde 4

13:15 uur: Lunch

14:45 uur: Ronde 5

19:00 uur: Diner

21:00 uur: Tombola

Tijdens ronde 5 zal Jan Spoelstra een workshop voor potentiële leden verzorgen.

 

Zondag 11 februari

8:00 uur: Ontbijt

9:00 uur: Ronde 6

13:15 uur: Lunch en prijsuitreiking

Ca. 14:00 uur: afsluiting ONK 2024

 

Toernooiformule

De schakers spelen het toernooi over 6 ronden volgens het Zwitsers systeem en we spelen op donderdagavond, vrijdagochtend en -middag, zaterdagochtend en -middag en zondagochtend. Het is mogelijk om tot en met de 4e ronde een bye op te nemen. We spelen in 1 of 2 groepen, afhankelijk van het aantal deelnemers. De NSVG geeft de uitslagen door aan de FIDE en KNSB voor ratingverwerking. Het speeltempo is 90 minuten per persoon per partij, plus 30 seconden extra tijd per zet vanaf zet 1.

 

Kosten

De kosten voor het 4-daags arrangement (incl. inschrijfgeld) voor NSVG leden, sympathisanten en vrienden van de NSVG bedragen:

  • € 305,-

 

Het hotelarrangement is inclusief drie overnachtingen, negen maaltijden en koffie/thee gedurende het verblijf. Begeleiders die niet mee schaken ontvangen € 25,- korting omdat zij geen inschrijfgeld betalen.

 

Inschrijven en betaling

De inschrijving en betaling dient ten laatste op 4 februari 2024 Voldaan te zijn. Leden en sympathisanten van de NSVG ontvangen deze uitnodiging als eerste. Door je bijtijds, liefst voor 1 december, aan te melden ben je verzekerd van het hotelarrangement van jouw keuze.

 

De inschrijving kan per e-mail naar toernooi@nsvg.nl onder vermelding van de volgende

Gegevens:

  • Naam
  • KNSB-rating (indien aanwezig)
  • FIDE-rating (mits aanwezig, anders rating van thuisland met vermelding van welke bond deze rating is)
  • KNSB-nummer
  • FIDE-ID
  • Het arrangement van jouw keuze (één- of tweepersoonskamer en eventueel met wie je de kamer wilt delen)
  • Je dieetwensen
  • Je contactgegevens (telefoonnummer en email):

 

Betaling:

De betaling doet u door het juiste bedrag te storten op

Rekeningnummer NL02 INGB 0002 4011 22 t.n.v. NSVG te Zeist. Voor internationale betalingen naar Nederland heeft u het BIC-nummer nodig. BIC: INGBNL2A

 

Meer informatie en contact

Het definitieve programma en toernooireglement zal voor het toernooi aan de deelnemers gemaild worden. De toernooi informatie en de deelnemerslijst zullen op de website van de NSVG (www.nsvg.nl) worden gepubliceerd.

 

Voor vragen of overige informatie kun je per e-mail of telefoon contact opnemen met Jan Boer

E-mail: toernooi@nsvg.nl

Telefoon: +31 (0)6 13 93 40 33

 

Tijdens het toernooi kun je in geval van nood contact opnemen met Gerard de Lange, scheidsrechter via telefoonnummer: +31 (0)6 13 29 39 42.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.