Sheetje voor interne competitie

Dit sheetje is geschreven omdat bestaande programma’s geen indeling maken als alle spelers al tegen elkaar gespeeld hebben. In kleinere groepen is dit snel het geval. Ook het voorkomen dat iemand uit de laagste groep tegen de hoogste groep schaakt is niet overal goed geregeld.

Zie het blad ‘Info’ voor meer details.

Iedereen mag dit sheetje gebruiken en aanpassen naar eigen behoefte. Zijn er dingen die niet goed gaan of die je liever anders wilt, laat maar even weten. Gevolgen van gebruik en gebreken zijn voor eigen risico.

➔ Interne-Competitie.xlsm downloaden

Veel plezier ermee,
HubvandeLaar@Hotmail.com

 

2 Reacties

  1. Avatar
    Peter Scheeren 31 januari 2024

    Leuk excel-sheetje, “eenvoudig doch voedzaam” zoals een vroegere clubgenott in dergelijke gevallen altijd zei. Overigens klopt het niet helemaal wat je zegt in de eerste zin: bij onze vereniging gebruiken we het programma Rokade en dat kan wel degelijk mensen voor de tweede maal tegen elkaar indelen.

  2. Avatar
    Hub van de Laar 19 maart 2024

    Peter, bedankt voor je reactie. Het sheetje is rond de eeuwwisseling gemaakt en toen kende ik zelf nog geen programma dat dat wel kon.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.