De 13e aflevering van De Schaakpod

Na de winterstop is er een bomvolle nieuwe Schaakpod. Hicham was teamleider bij de competitiekraker in Apeldoorn. Kan zijn team nog landskampioen worden? Lennart was als medewerker betrokken bij het Tata Steel schaaktoernooi. En Tex doet een grote stedentour op de KNSB-zaterdag.

Beluister De Schaakpod in de player hieronder, via Spotify, Apple, Google of schaakpod.nl

3 Reacties

  1. Avatar
    Dimitri Reinderman 05 februari 2024

    Voor de cijferneuten die geluisterd hebben (Hicham zoekt uit): volgens Netstand is De Waagtoren dit seizoen opgekomen met de volgende gemiddelde ratings: 2209 2200 2219 2209 2170 2209 (56 van de 60 partijen zijn door spelers van het basisteam gespeeld).

  2. Avatar
    Caesar64 05 februari 2024

    Een team als HMC heeft een grotere sd dan Waagtoren: tegen de sterkere teams een team rond 2300, tegen de zwakkere broeders 2360 of zoals vorig jaar in het beslissende duel tegen Vianen 3 spelers opstellen die alleen die wedstrijd meespeelden. Idd mag de KNSB wel eens de regels hierover evalueren.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.