Al bijna 400 aanmeldingen Limburg Open, wacht niet te lang

Sinds de inschrijving is gestart (op 5 februari) hebben zich al bijna 400 spelers aangemeld voor het 16e BPB Limburg Open.

In sporthal De Geusselt kunnen maximaal 600 spelers geplaatst worden. Als je wil meedoen, wacht dan niet te lang met aanmelden. 

Limburg Open verwelkomt je graag tijdens het komende pinksterweekeinde (van 17 t/m 20 mei) in Maastricht. Het toernooi staat bekend als het grootste en leukste weekendtoernooi van Europa.

De opzet is in grote lijnen hetzelfde als eerdere jaren. De aanvangstijdstippen zijn iets gewijzigd (echter minimaal) en er is een wijziging bij de veteranengroep. De veteranen spelen niet 5 ronden, maar 7 ronden net als de overige groepen. Wel hebben de veteranen de mogelijkheid om tweemaal een bye op te nemen (behalve in de laatste ronde).

Nog even genieten van het toernooi van 2023? Bekijk het mooie filmpje van Mina Seffers.

Speellocatie

Speellocatie is wederom sporthal De Geusselt in Maastricht vlakbij het stadion van MVV.

Kampioenschap van Limburg

Het Limburg Open geldt ook weer als Kampioenschap van Limburg; dit is al het 93e (!) Kampioenschap van Limburg.

Maastricht

Het toernooi over 7 ronden wordt uitgesmeerd over 4 dagen. Dit zorgt voor een relaxed speelschema, waarbij het mogelijk is om ook de historische en bourgondische binnenstad van Maastricht te ontdekken met z′n vele winkels, cafés, restaurants enz. enz. Maastricht is prachtig gelegen aan de Maas en met z´n heuvelachtige omgeving wordt de stad gezien als ′n stukje buitenland in eigen land.

Toernooisite

Over frankclevers-schakenlimburg

- Redacteur websites KNSB
- Webmaster Limburgse Schaakbond.
- In organisatie Limburg Open, Maastricht.
- Voorzitter Schaakvereniging Maastricht.
- Erevoorzitter Limburgse Schaakbond.
- Lid van Verdienste KNSB.
- Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.