Het Max Euwe Centrum zoekt een onderhuurder

Het Max Euwe Centrum, gevestigd aan het Max Euweplein 26 in Amsterdam, zoekt een onderhuurder. Het gaat om een ruimte van ca. 15 m² (ca. 5x3m) met een schitterend uitzicht over het Kleine Gartmanplantsoen. Ideaal voor ondernemers die de schaaksport een warm hart toedragen, maar even goed geschikt voor alle bedrijven die het niet om de sfeer van een schaakcentrum, maar om de prachtige locatie in hartje Amsterdam te doen is. Uitstekende openbaar vervoerverbindingen en parkeergarage op korte loopafstand.

Huurprijs en huurperiode nader overeen te komen. Heeft u belangstelling of weet u iemand voor wie deze ruimte geschikt zou zijn, neem dan contact op met ons op via euwemec@xs4all.nl. Wij beantwoorden uw vragen graag en ontvangen u met veel plezier in onze pas geopende nieuwe locatie.

Paul van der Sterren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.