NK Snelschaken 2024

Op 14 september 2024 wordt wederom het NK Snelschaken gespeeld. Ten opzichte van vorig jaar zal er niet veel veranderen. Helaas valt het NK Snelschaken samen met de Olympiade zodat de absolute toppers niet mee kunnen doen. Maar alle andere spelers met als federatie NED kunnen meedoen. Het toernooi telt mee voor de FIDE Blitz rating. Er wordt gespeeld volgens het systeem Amsterdams en om in te delen gebruiken we Sevilla van JP Hendriks. Er zijn drie voorrondes met poules van zes en daarna zijn er finalepoules van twaalf. In totaal speel je dus 3×5 + 11 partijen met het tempo 3+2.

Voor IM’s en GM’s is de deelname gratis. Voor alle overige deelnemers geldt dat er 25 euro inschrijfgeld is. Voor iedereen is een gratis lunch inbegrepen. En we spelen wederom in Zalencentrum Rustburcht. Laten we hopen dat het niet weer 32 graden wordt zoals vorig jaar.

Voor alle verdere info en om in te schrijven kun je terecht op de toernooisite: www.livechess.nl. Het toernooi komt tot stand dankzij de Stichting Schaak Promotie en meerdere sponsors waaronder LBV.

1 Reactie

  1. Avatar
    renzoverwer 03 april 2024

    Wat leuk! En nog wel op mijn verjaardag. ALS ik al meedoe, en iedereen geeft mij het aardige cadeautje van een heel punt, dan word ik zomaar Nederlands kampioen 😉

    Hing Ting, ik zag je op de deelnemerslijst, ik kom eraan!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.