(Individueel) Europees Scholenkampioenschap in Ierland

Van 30 mei (aankomst) tot en met 8 juni (vertrek) vindt in Limerick in Ierland het (Individueel) Europees Scholenkampioenschap plaats.

Gespeeld wordt in zes leeftijdscategorieën (geboren in of na 2017, 2015, 2013, 2011, 2009 en 2007), zowel in een Open Categorie als een Meisjes Categorie. Er worden in elke groep 9 ronden Zwitsers gespeeld (mits het aantal deelnemers dit toelaat). Het speeltempo is 90 minuten met 30 seconden increment. Elke dag begint de ronde om 15:00 uur (met uitzondering van 3 juni, dan zijn er twee partijen en de eerste begint om 10:00 uur). De speelzaal en het verblijf is op de Sporting Campus van de University of Limerick. De kosten bedragen EUR 899 per persoon (onder andere: inschrijfgeld, 9 dagen full board en transfer van en naar Dublin airport).

Er is een open inschrijving. Aanmelding vindt plaats via de KNSB. Stuur hiervoor een email naar Eric van Breugel.

Meer informatie op de toernooiwebsite, de aankondiging op de ECU website en de officiële uitnodiging.

De aanmeldtermijn is verlengd tot eind april.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.