Monsterzege Venlo 1

KNSB klasse 2D, ronde 8 op 23 maart 2024: Venlo 1 –  Zuid Limburg 2.

Venlo 1 boekt een monsterzege op Zuid Limburg 2 en strijdt nog om plek twee.

 

Met respectievelijk 8 en 9 punten hebben Venlo 1 en Zuid Limburg 2 zich reeds veilig gespeeld in KNSB klasse 2D. Promotiekansen zijn er ook niet voor beide teams. Die strijd gaat tussen koploper Blerick en de nummer twee, het Tilburgse KING. Het is een kwestie van uitbollen naar het slot van de competitie. Er kon tijdens de achtste ronde op 23 maart dus vrijuit gespeeld worden. Zul je altijd zien dat, uitgerekend als het nergens meer om gaat, ineens alle remmen losgaan. Zuid Limburg 2 kreeg in Venlo alle hoeken van het speellokaal te zien. Dat was ietwat geflatteerd, maar soms valt alles in één keer goed voor een team en valt de score veel hoger uit dan verwacht mag worden.

 

Lees het hele verslag met partijfragmenten op de site van de Venlose Schaakvereniging.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.