Ondertussen op Menorca

Het toernooi op Menorca is begonnen! Vandaag (zondag) spelen we de laatste ronde.

Dit is echt een sterk bezet toernooi. Arjun Erigaisi staat ongedeeld eerste (7 uit 8) maar er volgen nog 6 met 6,5 uit 8, waaronder ook Max Warmerdam. Hij maakt dus nog kans om het toernooi te winnen. De uitslagen vind je op chess results.

In deze video laat ik je zien hoe het er allemaal uitziet. Ik heb nog niet tegen een grootmeester gespeeld dus dat moet wachten tot een volgend toernooi…

Check de video hier: youtu.be/d5Zfx7r2Vi0

Over ErwinenMax

Je kent ons vooral van ons Youtube kanaal, het schaakvlog van Erwin en Max. Daarin leren we kinderen die de regels net kennen hoe ze mat kunnen zetten, hoe remise werkt. En allerlei andere dingen die leuk zijn om te delen, zoals onze ervaringen met online toernooien en Banterblitzes tegen een GM...

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.