NK Lightning Chess op 1 juni


Op zaterdag 1 juni is het weer zover, dan organiseert SG KiNG het officiƫle LBV Nederlands Kampioenschap Lightning Chess! Bij het NK Lightning speel je dan 43 partijen van twee minuten per persoon. Eerst vier achtkampen en op basis van die 28 partijen worden finalegroepen ingedeeld. Hierin speel je in je eigen finalepoule nog eens 15 partijen. De winnaar van de kroongroep mag zich officieel Nederlands Kampioen Lightning Chess 2024 noemen en ontvangt 500 euro aan prijzengeld.

 

43 potjes hectiek, gezelligheid, een prachtige locatie en mooie prijzen! Alle reden om mee te doen dus. En dat voor maar 20 euro waarvoor je ook nog eens een lekkere lunch krijgt. Schrijf je in via de website. Daar vind je ook alle informatie, zoals de deelnemerslijst, het tijdschema en de sponsoren.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.