De 16e aflevering van De Schaakpod

In de 16e aflevering van De Schaakpod bespreken Hicham Boulahfa en Tex de Wit de laatste ronde van de KNSB competitie. Heeft het team van Tex zich weten te handhaven? Hicham is broodspeler geworden. En Lennart belt in vanaf de Candidates in Toronto.

Beluister De Schaakpod in de player hieronder, via SpotifyAppleGoogle of schaakpod.nl

3 Reacties

 1. Avatar
  renzoverwer 24 april 2024

  Geluisterd -en wat weet ik nu weer veeeeeel…

  Lennart: Tex suggereerde memoires. Idee, maar heb je al eens een stuk geschreven met je wildste of juiste saaiste avonturen als verslaggever (ik hanteer dat woord. Een fotograaf of filmer kan ook verslaggever zijn!)? Moeilijkheden, verhouding met spelers?

  Of wordt dat al snel te incrowd?

  Ik weet het niet hoor.

  Tex: een soort community rondom de pod, zei je aan het end. Mooi. Komt er een pod-borrel en/of speciaal schaakpod-toernooi?

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.