Verandering in livepagina’s/embedden

Via de livepagina’s toonden wij altijd livepartijen door liveborden te embedden (dat is het tonen van een externe pagina in onze eigen pagina). Wij gebruikten hier vaak de livepartijen van Chess24 voor, maar helaas is deze website uit de lucht gehaald. Probleem: er is (zover wij weten) geen heel geschikte vervanger voor. Veel andere sites laten zich niet goed embedden. Momenteel tonen we de livepartijen via ChessBase, zie bijvoorbeeld hier. Veruit inferieur aan Chess24 helaas: zo moet je elke keer cookies bevestigen (probeer maar eens met een refresh).

In de toekomst zijn we daarom van plan het anders te doen door niet te embedden, maar links naar de verschillende live-uitzendingen van een toernooi te tonen, in ieder geval zolang er geen goede manier van embedden is. Suggesties zijn echter welkom!

Over Redactie

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

2 Reacties

  1. Avatar
    Paul Wiselius 29 april 2024

    Jammer dat Chess24 er niet meer is. Het was mijn favoriet voor het volgen van live partijen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.