Senne (13 jaar) schaakt als levend standbeeld

Wie heeft dit ooit eerder gezien? Een jonge schaker als een levend standbeeld? Degene die hier achter het bord zit is Senne Hulsebosch, 13 jaar en kampioen jeugdschaak 2023 bij SV Theothorne in Dieren. Senne heeft naast het schaken nog een hobby waarin hij succesvol is. Als levend standbeeld doet hij mee met wedstrijden en festivals. Zijn eerste succes had hij in 2019 in Arnhem als de lachende landloper. Senne werd toen Nederlands kampioen Kids Statues. De jaren daarna prolongeerde hij zijn titel. Vorig jaar in Alkmaar werd hij zelfs Wereldkampioen met een Harry Potter-creatie.
Dit jaar combineert Senne zijn 2 hobby’s. Het resultaat mag er zijn en is veelbelovend. Wil je een keer tegen Senne schaken? Dat kan dit jaar in Doetinchem, Wijchen, Westerbork en Lommel. Wil je meer informatie of wil je hem uitnodigen? Stuur dan een mail naar contact@svtheothorne.nl

Foto’s zijn gemaakt tijdens het festival “Borne op z’n Best”, zondag 16 april j.l.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.