NK Bedrijvenschaak 2024

Er heeft zich nog steeds geen enkel bedrijf gemeld dat bereid is om het NK Bedrijvenschaak 2024 te organiseren of te financieren. Het zou jammer zijn dat het dit jaar niet plaatsvindt want het is een heel mooi toernooi. Bij het NK Bedrijvenschaak wordt er geen inschrijfgeld gevraagd en krijgen alle deelnemers bij ontvangst een kopje koffie of thee met een koek en wordt er tijdens de pauze een gratis lunch aangeboden. Vorig jaar hebben we het toernooi georganiseerd in Rotterdam en die locatie zou eventueel dit jaar wederom gebruikt kunnen worden. Voor de organisatie van het toernooi kunnen we met dezelfde mensen als vorig jaar het toernooi organiseren als dat nodig is. We kunnen alleen niet elk jaar dit toernooi financieren want daar hebben we het geld niet voor.

Ik ben op zoek naar één of meerdere bedrijven die bereid zijn het NK Bedrijvenschaak dit jaar te financieren. Het kan ook een groep van bedrijven zijn die garant staan. Als je zelf ooit meegedaan hebt aan het NK Bedrijvenschaak weet je hoe leuk dit toernooi is en misschien kun je bij jouw werkgever eens navragen of er mogelijkheden zijn. Als Stichting Schaak Promotie zijn wij bereid garant te staan voor de organisatie van het toernooi. En een locatie hebben we eventueel maar er mag uiteraard ook bij een bedrijf gespeeld worden, het gaat enkel om de financiering van de natjes en de droogjes. Neem contact op als je ons kunt helpen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.