Jan Willem 6 uit 6, Marnik 9 uit 9!

Het kroegtoernooi in foodhall Mout op het Hilversumse Marktplein is maandagavond overtuigend gewonnen door IM Jan Willem van de Griendt. Hij won alle zes partijen met 10 minuten bedenktijd en bleef Ramon Koster, die ongedeeld tweede werd, een vol punt voor. Met het caféschaak en het 25e HSG jeugdtoernooi – met winnaar Marnik Woldhuis die 9 uit 9 scoorde – zit het voorprogramma van het HSG Open erop.
The winners take it all, lijkt de trend te worden van  de Hilversumse schaakweek 2024. Zou dat vrijdag tot en met zondag op de 18e editie van het HSG Open ook het geval zijn?  Er staan nog steeds zo’n 25 mensen op de wachtlijst. De afgelopen dagen zijn er weer enkele spelers het toernooi binnengedruppeld, maar het aantal mutaties was niet heel erg hoog.

Toernooisite

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.